Flexibele Professionals van De Verdieping

De Verdieping biedt een werkplek aan professionals uit de meest uiteenlopende sectoren. Van evenement- en PR producties tot onderwijs & ontwikkelingshulp, IT outsourcing, milieuadvies, watermanagement, design en communicatie. Je bent van harte welkom om erbij te horen!

Tim Cremers
Timboektoe Communicatie
Het is een luxe flexwerkplek die voelt als mijn eigen kantoor, dat ik dan weer deel met anderen. Ik werk er onafhankelijk en individueel, maar er is ook ruimte om klanten te ontvangen of met meer mensen een brainstorm te beleggen.
LinkedInHome
Marijn van der Wateren
Grafisch- en illustratiefontwerp
Voor mij biedt De Verdieping een plek naast de deur waar ik zo even heen kan om rustig te werken of gebruik te maken van de vergaderruimte voor presentaties. Op deze manier heb ik naast mijn thuiswerkplek veel extra mogelijkheden.
LinkedInHome
Peter Kerssens
Haarlem Hydraulics
De Verdieping is lekker dichtbij werken met goede werkplekken en passende voorzieningen. Een flexibele huurbaas en fijne kantoorgenoten om mee te sparren of te borrelen maken het wat mij betreft ideaal. ’t is tenslotte ook in Sparrenheuvel!
LinkedIn
Bart Koster
ZIN Creatie
Hier kan ik gefocust bezig zijn maar ook even stoom afblazen met wie daar op dat moment ook even aan toe is. Ik merk steeds vaker dat het alweer tijd is om te gaan, terwijl ik eigenlijk nog lekker bezig ben.
LinkedInHome
Yvonne Olsthoorn
IMAdmiral Internet Marketing
De Verdieping maakt dat ik werk en zorg voor het gezin goed kan combineren. Ik werk ook thuis, maar ik kom naar De Verdieping als ik geconcentreerd wil werken en niet al te veel dossiers nodig heb. Altijd leuk om de anderen weer even te spreken.
LinkedInHome
Willem Rooze
Developers & More
Als ondernemer in de outsourcing en offshoring business zit ik vaak in India. De 24-uurs beschikbaarheid en de betaalbaarheid van De Verdieping sluiten hier perfect op aan.
LinkedIn
Toos Koster
KLIK Media & Design
Na in Australië en Nieuw Zeeland rondgereisd te hebben werk ik hier nu aan videoprojecten voor opdrachtgevers van mijn videobedrijf KLIK. Dat gaat heel goed, want het is gezellig maar toch ook een echte kantoorruimte.
LinkedInHome
Hans Olsthoorn
PROquint - Sustainable Development
Op De Verdieping werk ik geconcentreerd en bovendien in een sfeervolle ambiance en een prettige sfeer. Er is altijd tijd voor een grapje en daarna gewoon weer lekker dóórwerken!
Home
Harm Swen
-
Voor mij is De Verdieping een bijzonder concept dat ik als eigenaar en beheerder van Hofstede Sparrenheuvel graag de ruimte geef. Heel mooi hoe hier in Bloemendaal dit initiatief plaatsvindt. De geest van gemeenschappelijkheid en professionaliteit draag ik een warm hart toe.
LinkedInHome
Paul van Breukelen
Commercial Director BlueSkies Holding
Met Blue Skies had ik alle ruimte om door te groeien vanuit De Verdieping naar een eigen kantoor in Sparrenheuvel. Wij groeien echter nog steeds in het aantal mensen en dus heb ik er een tweede ruimte bijgenomen. Voor een gezellige borrel kom ik nog altijd graag even langs op De Verdieping.
FacebookHome
Bernadine van Kessel
Hudsondale
Heerlijk om weer in Bloemendaal te wonen en mijn consultancy vanuit De Verdieping voort te zetten. Het past perfect bij de combinatie van werk en privé want we wonen vlakbij. Hier kan ik gefocust werken wanneer ik wil. De voorzieningen zijn echt top.
“Natuurlijk hebben ze printers, koffie en wifi, dat hebben alle aanbieders van flexplekken. Maar de ‘Flexfactor’ zit bij De Verdieping in de omgang en de contacten. Dat maakt dat het werkt.”